Skip to content

Mari + Jyri = Kilda

Olemme graafisen suunnittelun toimisto ja perheyritys.

Työskentelemme monipuolisesti graafisen suunnittelun alalla – teemme kaikkea, minkä tulee näyttää hyvältä. Tyylimme kulmakiviä ovat ilmeikkäät väripaletit, huoliteltu typografia ja ajattomat kuvitukset.

Jos yrityksesi kaipaa uutta logoa, julkaisusi näyttäviä kuvituksia tai verkkosivustosi tuoretta ilmettä ja teknistä toteutusta, me voimme auttaa.

Kildan tarina

Tutustuimme vuonna 2004 aloittaessamme opiskelumme Tampereen TTVO:lla. Kun Mari tutustui Photoshopin ja kuvittamisen saloihin, keskittyi Jyri verkkosivustojen suunnitteluun. Muutimme vuonna 2011 Helsinkiin, missä Mari aloitti maisterinopinnot Aalto Media Labissa ja Jyri työskenteli freelancerina, kasvattaen osaamistaan hiljalleen verkkosivustoista visuaalisiin ilmeisiin ja painomateriaaleihin.

Vuonna 2014 perustimme oman graafisen suunnittelun toimiston, Kildan. Alppilan työhuoneemme huonekasviviidakosta käsin työskentelemme niin ilmeiden, verkkosivustojen, kuvitusten, kirjojen, infografiikoiden, animaatioiden kuin painotuotteidenkin merkeissä.

Ne mukavat graafikot

Meidän kanssamme on helppo tehdä töitä. Kysy keneltä vain!

Vaikka olemme vain kahden hengen yritys, pystymme vastaamaan monenlaisiin visuaalisiin tarpeisiin sekä painetussa että digitaalisessa mediassa. Emme ole vain yrityksemme keulakuvia, vaan teemme kaiken suunnittelutyön ja toteutuksen itse. Perheyrityksenä voimme luvata, että Kilda ei ole katoamassa minnekään.

Kildasta ei ole tarkoitus tulla meitä isompi – ainoastaan parempi. Selkäytimeemme juurtunut arvopohja, vastuullisuus, luotsaa meitä niin arkisissa kuin isoissa päätöksissämme. Olemme erityisen innoissamme projekteista, jotka liittyvät ilmastonmuutoksen ratkaisuihin. Tilikauden päätteeksi lahjoitamme prosentin vuosittaisesta liikevaihdostamme järjestölle, joka toimii ilmastonmuutoksen tai luontokadon torjumisen saralla (tänä vuonna valitsimme Luonnonperintösäätiön ja viime vuonna BirdLife Suomen).

Jos haluat tutustua meihin paremmin tai etsit uusia silmä- ja käsipareja auttamaan visuaalisten tarpeidesi kanssa, älä epäröi ottaa yhteyttä.

– Jyri & Mari

Kilda
Pelkkää hymyä! Kuvassa Kildan Jyri Öhman ja Mari Huhtanen. Kuva: Mikko Kauppinen.